Koeriers in hart en nieren

Altatrans.nl

Onze diensten

Altatrans is een flexibele koeriersdienst uit Capelle a/d IJssel dat door heel Europa actief is voor kleine en grote paketten. We onderscheiden ons van andere koeriers door op een persoonlijke manier te werken. Met het versturen van een pakket is snelheid en betrouwbaarheid immers het belangrijkst. U wilt dat u kostbare pakket goed aankomt of goed verstuurd wordt. Onze nette chauffeurs zorgen hiervoor.

Werkwijze

 • 1. Zending aanmelden
 • Om een zending door Altatrans te laten verzorgen meld u uw pakket aan op onze website of belt u naar ons telefoonnummer dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. We brengen u direct op de hoogte van de kostprijs.

 • 2. Contactpersoon- en gegevens
 • U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

 • 3. Het transport
 • Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

  1

  Zendingaanmelden

  >>
  Meldt uw pakket via onze website, per mail of telefonisch aan.
  2

  Bevestigingper mail

  U ontvangt direct een bevestiging van het transport per mail.
  3

  Hettransport

  >>
  Het pakket wordt afgehaald en bezorgd zoals overeengekomen.